Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noordoosten soms lichte regen
Verkeersinformatie:
Geen files

AT houdt man aan voor dodelijke schietpartij Goes

Toegevoegd: 10-02-2022, 15.13 uur - Update: 10-02-2022, 17.03 uur
Onderzoek met politiehonden bij de plaats delict eind januari.
Onderzoek met politiehonden bij de plaats delict eind januari.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De politie heeft vanmiddag in Oost-Souburg een 24-jarige man uit Middelburg aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dodelijke schietpartij eind januari in Goes.


De verdachte werd rond 14.00 uur door een arrestatieteam (AT) op de Nieuwe Vlissingseweg (N661) aangehouden door middel van de zogeheten uitpraatprocedure. Bij deze procedure wordt een voertuig tot stoppen gedwongen en wordt/worden de inzittende(n) onder schot gehouden. Vervolgens krijgt/krijgen de verdachte(n) de opdracht om uit het voertuig te komen en mee te werken aan een veilige arrestatie. De nu aangehouden Middelburger is vastgezet voor verder onderzoek. Onder leiding van de rechter-commissaris zijn woningen in Middelburg en Oost-Souburg doorzocht.

De schietpartij vond plaats op donderdag 27 januari. Rond 22.40 uur werd het slachtoffer toen zwaargewond afgeleverd bij de huisartsenpost in het Admiraal De Ruyterziekenhuis (Adrz). Het 24-jarige Goese slachtoffer overleed later die nacht. De politie kreeg al snel na de schietpartij het Geldeloozepad in beeld als mogelijke plaats delict. Hier werd zowel 's nachts als vrijdag 28 januari overdag onderzoek gedaan. Een Team Grootschalige Opsporing (TGO) is nog altijd bezig met de zaak.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren