Weerbericht:
Veel bewolking, in de noordwestelijke helft plaatselijk lichte regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand in jongerencentrum Burgh-Haamstede

Toegevoegd: 29-11-2005, 19.48 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

BURGH-HAAMSTEDE - In jongerencentrum BIG S aan het Sluispad heeft dinsdagavond een middelbrand gewoed. Op het moment dat de brand uitbrak was het jongerencentrum gesloten.

Rond tien voor zeven 's avonds kwam bij de Zeeuwse alarmcentrale in Middelburg de melding binnen dat er rook zou komen uit het gebouw. Al snel kwamen meerdere meldingen dat er rook kwam uit alle kanten van het pand.

Zodoende alarmeerden de centralisten direct 'middelbrand' en verzochten zij zowel de tankautospuit 4837 van Haamstede als de 4838 van Renesse met prioriteit één ter plaatse. Toen de brandweer arriveerde bleek het inderdaad om een forse brand te gaan. Verdere opschaling was echter niet nodig.

De brandweerlieden hadden de brand, die vermoedelijk ontstond achter de bar, rond acht uur onder controle. De brand heeft voor rookschade gezorgd. Het precieze schadebedrag is nog niet bekend. Mogelijk is kortsluiting de oorzaak van de brand.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren