Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Overlastgevende jongeren bekeurd bij winkelcentrum Dauwendaele

Toegevoegd: 11-02-2022, 21.17 uur
Overlastgevende jongeren bekeurd bij winkelcentrum Dauwendaele
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De politie heeft vrijdagavond bij het winkelcentrum in Dauwendaele jongeren bekeurd. De groep veroorzaakte volgens de agenten overlast in de Middelburgse wijk.


De politie trad aan het begin van de avond op tegen de overlastgevende jongeren in en rondom het winkelcentrum in Dauwendaele. De groep, met daarin bekenden van de politie, hield zich volgens de agenten ongeoorloofd en hinderlijk op bij het gebouw.

Eerder werd er door de agenten nog gewaarschuwd. Bezoekers van het winkelcentrum werden volgens de politie onder andere vervelend aangesproken. Uiteindelijk werden verschillende jongeren bekeurd door de agenten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Snowy (15-2-2022 om 17:05)
Triest dat dit in de top 3 moet staan van gesprek van de dag. Beter een keer kijken wat je voor de jeugd kan doen in plaats van ze te verjagen en op te pakken.
ger (13-2-2022 om 11:18)
in mijn jeugd hadden we nog trimbanen, opnieuw aanleggen en daar die hangjongeren eens een jaartje straf exercitie laten doen dan zijn ze wel een stuk van hun slechte energie kwijt
Pengo (12-2-2022 om 20:46)
Ik was op het moment van optreden aanwezig, er was een groep van zo'n 15 jongeren , sommige waren aan het blowen. Opeens komt er een meisje binnen rennen en die roept "snel, wegwezen, politie!" en binnen 10 seconden zie je de helft van de groep via de nooddeur naar buiten vluchten. Als ze écht niets fout deden zouden ze niet op die manier gevlucht zijn of getipt meoten worden dat de politie eraan kwam.
Mijn mening (12-2-2022 om 19:10)
@Nina, zet die container maar bij jou in de tuin. Bij ons zit regelmatig een vriendengroep in de schuur en zo kan ik zien en horen wat er gebeurt. De volgende keer zitten ze bij een ander. Een container op een afgelegen plek geeft alleen ellende. Die hommels hebben gewoon opvoeding nodig van hun ouders.
Adriaan (12-2-2022 om 18:26)
Het gaat er niet om dat ze daar niet mogen zijn, het gaat om het gedrag, andere bezoekers schofferen etc, eerst goed lezen voor je een reactie zet
Psst (12-2-2022 om 18:15)
@Nina helemaal mee eens... De meesten die hier reageren zijn blijkbaar nooit jong geweest en of heel braaf geweest.
Cookie-instellingen beheren