Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Schoorsteen IJzendijke vat tot twee keer toe vlam

Toegevoegd: 12-02-2022, 09.46 uur
Met behulp van een hoogwerker kon de brandweer de schoorsteen schoonmaken.
Met behulp van een hoogwerker kon de brandweer de schoorsteen schoonmaken.
© Foto: Brandweer Biervliet
Door: Remi Mesu

IJZENDIJKE - De brandweer heeft vrijdag twee keer moeten uitrukken voor een schoorsteenbrand in IJzendijke. De schoorsteen was dusdanig warm geworden dat de brandweer moest ingrijpen.


De bluslieden van de posten Biervliet, IJzendijke en Stampershoek moesten rond 10.00 uur uitrukken voor een alarmering van een schoorsteenbrand aan de Isabelleweg in IJzendijke. Eenmaal ter plaatse konden de medewerkers van de brandweer de schoorsteenkanaal schoonmaken zodat het gevaar was geweken.

Echter moest de brandweer 's avonds rond 18.15 uur weer opgeroepen voor een nacontrole van de schoorsteen aan de Isabelleweg. Bij de woning was het schoorsteenkanaal volgens de brandweer opnieuw erg warm geworden. Met behulp van een hoogwerker konden de bluslieden de situatie onder controle krijgen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren