Weerbericht:
Vannacht droog. Overdag van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Auto ondersteboven in akker na ongeluk Bruinisse

Toegevoegd: 12-02-2022, 22.50 uur
Door: Remi Mesu

BRUINISSE - Een personenauto is zaterdagavond bij Bruinisse ondersteboven in een akker beland na een ongeluk. Door het ongeluk waarbij twee auto's betrokken waren, was de N59 enige tijd afgesloten.


Het ongeluk gebeurde rond 20.30 uur op de N59 tussen Oosterland en Bruinisse. Twee personenauto's kwamen daar door onbekende oorzaak met elkaar in botsing. Eén auto kwam aan de linkerkant van de weg tot stilstand terwijl een blauwe Ford Focus aan de rechterkant van de weg ondersteboven in een akker tot stilstand kwam.

Meerdere hulpdiensten waaronder de politie. brandweer en ambulancedienst kwamen voor het incident ter plaatse. Om de hulpdiensten hun werk veilig te laten uitvoeren, werd de N59 tussen Oosterland en Bruinisse tijdelijk afgesloten. De bestuurder van de Ford Focus werd door het ambulancepersoneel met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De andere bestuurder werd ter plekke nagekeken. Die weggebruiker hoefde niet naar het ziekenhuis. Beide voertuigen werden door bergingsbedrijf Istarland getakeld.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (14-2-2022 om 09:04)
Ik snap er ook niks van, Mar. Hoor je ook niks meer van natuurlijk... Zeker is dat je als fietser ook extra moet opletten. Ben als de dood om eronder te komen...
mar (13-2-2022 om 10:09)
Achterop de andere auto gereden? Niet opgelet, andere dingen bezig. Wat doen mensen toch tijdens het rijden, je leest niet anders, hoeveel auto's hebben er dit jaar (6 weken) al op de kop in de berm/sloot gelegen. Ongelooflijk. Sterkte maar weer.
Henky (13-2-2022 om 08:18)
En deze heeft zich ook aan de toegestaande snelheid gehouden natuurlijk?
Cookie-instellingen beheren