Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorcrossers staande gehouden voor rijden op strand

Toegevoegd: 13-02-2022, 14.40 uur
Motorcrossers staande gehouden voor rijden op strand
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

VEERE - Twee motorcrossers zijn zondag door de politie staande gehouden omdat ze op het strand aan het rijden waren. Volgens de Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van de gemeente Veere is dat niet toegestaan.


De wijkagenten van Veere kwamen de twee crossers op het strand tegen tijdens hun dienst op zondag. Het tweetal werd daarop staande gehouden door de agenten. Het rijden met crossmotoren op het strand is in de APV van de gemeente Veere verboden gesteld.

De beide motorcrossers werden gewaarschuwd voor het rijden op het strand. Een van de crossers kreeg echter wel een bekeuring omdat hij geen rijbewijs kon tonen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Popeye (20-2-2022 om 09:39)
@jan: uit eigen beweging rekening met elkaar houden is er zelden meer bij - een bospad bijvoorbeeld vol hufterbikers is ook niet alles ..Waar men dicht op elkaar leeft is t wel handig om hobbies te reguleren ipv anderen te laten wijken voor dit, dat en altijd wat, toch?
Jan (17-2-2022 om 23:40)
Nederland regeltjesland. Wat een kutland is het aan het worden met al die bullshit regels. Er kan en mag niks meer tegenwoordig. Ja belasting betalen.. uitgeknepen word je hier.
Renata (14-2-2022 om 11:59)
Goed zo. Voorbeeld stellen. Maakt niks uit of het winter is hoor.
Johan (13-2-2022 om 17:22)
Dat is toch niet zo erg midden in de winter?
Cookie-instellingen beheren