Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Defect aan leidingwerk zorgt voor wateroverlast Goes

Toegevoegd: 13-02-2022, 19.13 uur
De brandweer hielp om het water weg te werken.
De brandweer hielp om het water weg te werken.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Remi Mesu

GOES - De brandweer is zondag ingezet voor een melding van wateroverlast in Goes. In een appartementencomplex was door een defect in het leidingwerk overlast ontstaan.


De brandweer van de post aan de Oranjeweg rukte zondagmiddag rond 15.50 uur uit nadat er een melding binnenkwam van wateroverlast in een appartementencomplex aan de Bongerd in Goes. Eenmaal ter plaatse bleek dat de overlast was ontstaan door een defect aan het leidingwerk.

De medewerkers van de brandweer hielpen om water uit een van de appartementen te halen. Na ongeveer een half uur werken, waren de brandweerlieden klaar. Daarop keerde de brandweer terug naar de kazerne.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren