Weerbericht:
Perioden met zon en tot vanavond meest droog. Zaterdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij scooterongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 13-02-2022, 22.04 uur
De scooterrijder kwam ten val op het Nollehoofd.
De scooterrijder kwam ten val op het Nollehoofd.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een ongeluk met een scooter zondagavond nabij het Badstrand in Vlissingen is één persoon gewond geraakt. De ambulancedienst heeft zich over het slachtoffer ontfermd.


De scooter met daarop vermoedelijk twee personen reed over het Nollehoofd tussen de President Rooseveltlaan en het windorgel toen het omstreeks 21.15 uur misging. De scooter belandde op zijn zijkant en een man liep verwondingen op. Een rapid responder van de ambulancedienst ontfermde zich over het slachtoffer.

De politie kwam ook ter plekke en uiteindelijk kwam ook nog een ambulanceteam met spoed naar de ongevalslocatie. Over de oorzaak van het ongeluk is niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren