Weerbericht:
Ook morgen veel zon en iets warmer dan vandaag
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouwen zwaargewond bij steekpartij woning

Toegevoegd: 04-04-2007, 23.37 uur

De video wordt ingeladen...

Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Bij een steekpartij in een woning aan de Anjelierenlaan in Vlissingen zijn woensdagavond twee vrouwen zwaargewond geraakt.

Rond 21.10 uur belde een tot nu toe onbekend gebleven man aan bij de woning in de straat. Nadat één van de vrouwen open had gedaan, ging de man naar binnen. Daar werden een 20-jarige en een 54-jarige vrouw neergestoken. Daarop vluchtte de man weg.

De vrouwen zijn per ambulance met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen. Over hun exacte toestand is nog niets bekend. Vermoedelijk wordt hier donderdagochtend meer informatie over bekend gemaakt.

De politie heeft de vrouwen nog niet kunnen verhoren dus zodoende is nog niet duidelijk wat zich verder heeft afgespeeld. Het signalement van de dader is ook nog niet bekend. De politie is daarom op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden via het telefoonnummer 0900-8844.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren