Weerbericht:
Perioden met zon en vrijwel overal droog. Morgen zonnige perioden
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen gekanteld, N62 dicht richting Terneuzen

Toegevoegd: 14-02-2022, 11.06 uur - Update: 19-02-2022, 12.43 uur
Door: Roland de Jong

SLUISKIL - Op de Tractaatweg (N62) tussen Axel en Terneuzen is vanochtend een vrachtwagen met uien gekanteld. De chauffeur raakte gewond. De weg is ter plekke afgesloten.


Het ongeluk gebeurde rond 09.50 uur ter hoogte van buurtschap Schapenbout. Hierop werden onder meer de brandweer en de ambulancedienst gewaarschuwd. Ter plaatse bleek dat een vrachtwagen, geladen met uien, door onbekende oorzaak was gekanteld. Om werkruimte te creeëren werd de weg in beide richtingen afgesloten.
 
De medewerkers van de ambulancedienst hebben zich over de bestuurder van de vrachtwagen ontfermd. Na onderzoek in de ambulance is het slachtoffer naar het ziekenhuis gebracht. Bergingsbedrijf Kuzee is met twee truckbergingsvoertuigen ter plekke en zal later vandaag de vrachtwagen weer op zijn wielen zetten.

Inmiddels is weer verkeer mogelijk vanuit Terneuzen richting Axel. In de andere richting is de weg nog dicht.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Johan (15-2-2022 om 10:58)
@Henk: Voor alle duidelijkheid, ik geef geen commentaar maar ik vraag mij af hoe dit heeft kunnen gebeuren! Inmiddels heb ik ook de oorzaak gelezen maar die was nog niet bekend toen ik mijn eerste reactie schreef. Goed lezen a.u.b..
Ria (14-2-2022 om 20:27)
knap van de chauffeur om hem op 1 weghelft te houden.
Henk (14-2-2022 om 18:46)
JFK en Johan als je niet weet wat er is gebeurd hou dan je commentaar voor je ! Heb het zien gebeuren en het lag niet aan de chauffeur !!! Maar door technische problemen . We zijn niet allemaal van die toppers net als jullie .
JFK (14-2-2022 om 16:27)
Het valt ook niet mee om binnen de lijntjes te kleuren
mar (14-2-2022 om 12:36)
Moest voor een keertje naar Terneuzen en haalde 2 trucks in, staat er ineens een auto van RWS dwars op de weg met zwaailichten. Denk oh, moet naar 1 baan, maar neen moest de weg af en via Axel of de Koegors. Toen ik terug kwam binnendoor via Axel maar genomen, stonden er opeens seinwagens in de berm. Waarom dan ook niet in de midden, maar ja was nog maar pas gebeurd toen ik doorreed. Maar bij de rotonde aan de afslag naar Axel of Koegors was er bij velen twijfel hoe moet ik nu rijden? Zeker vreemden in de regio en even afwachten wat de TT gaat geven, dus sta je stil onder het viaduct.
Johan (14-2-2022 om 11:48)
Hoe doe je dat op een rechte weg? In ieder geval sterkte voor de chauffeur!
Cookie-instellingen beheren