Weerbericht:
Enkele buien en vrij veel wind
Verkeersinformatie:
34 files van totaal 121 km

Verdachte dodelijke schietpartij langer vast

Toegevoegd: 14-02-2022, 13.07 uur
De plaats delict bij het Geldeloozepad in Goes.
De plaats delict bij het Geldeloozepad in Goes.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

GOES - De 24-jarige Middelburger die is aangehouden voor de dodelijke schietpartij vorige maand in Goes, blijft langer vastzitten. Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM).


De verdachte werd donderdag rond 14.00 uur op de Nieuwe Vlissingseweg (N661) ter hoogte van Oost-Souburg aangehouden door een arrestatieteam (AT). Dat gebeurde door middel van de zogeheten uitpraatprocedure. Bij deze procedure wordt een voertuig tot stoppen gedwongen en wordt/worden de inzittende(n) onder schot gehouden. Vervolgens krijgt/krijgen de verdachte(n) de opdracht om uit het voertuig te komen en mee te werken aan een veilige arrestatie.

Volgens het OM is de verdachte vrijdag voorgeleid en zal hij 14 dagen worden vastgehouden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren