Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Beelden beroving bij Opsporing Verzocht

Toegevoegd: 14-02-2022, 16.04 uur
Beelden beroving bij Opsporing Verzocht
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG - Morgenavond worden bij het televisieprogramma Opsporing Verzocht beelden vertoond van zes mannen die op woensdagavond 3 november vorig jaar in Middelburg een man beroofden.


Een 28-jarige Middelburger kwam op de bewuste novemberdag met de trein vanuit Goes aan op het NS-station in Middelburg. Toen het slachtoffer op het station aankwam, werd hij uit de trein geduwd en beroofd door een aantal mannen. Bij de beroving, waarover overigens nog niet eerder door de politie werd gecommuniceerd, werden onder andere een telefoon en bankpassen buitgemaakt.

De live uitzending van Opsporing Verzocht is dinsdag 15 februari en start 20.30 uur op NPO1. Woensdag wordt het programma rond 13.20 uur herhaald via NPO1.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (20-2-2022 om 22:36)
Is die badmuts al gepakt???
Johnny (16-2-2022 om 11:30)
Het zijn weer keurige Nederlandse jongens. Wat een stelletje sneue figuren. Knap hoor, met 4 tot 6 man... arme zieltjes.
Ewa (15-2-2022 om 21:31)
Wat een stelletje kneuzen met 6man beroven sws een laffe streek!
Cookie-instellingen beheren