Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Fietser gewond bij botsing in Oost-Souburg

Toegevoegd: 14-02-2022, 17.45 uur
De fietser hoefde niet naar het ziekenhuis.
De fietser hoefde niet naar het ziekenhuis.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - Een fietser en een personenauto zijn aan het einde van de middag in Oost-Souburg met elkaar in botsing gekomen. De betrokken fietser raakte lichtgewond.


Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur op de kruising van de Bermweg, de Kanaalstraat en de Spoorstraat. Ambulancemedewerkers hebben de betrokken fietser ter plekke behandeld. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn. De politie heeft van beide betrokkenen een verklaring opgenomen.

De toedracht van de aanrijding is vermoedelijk een voorrangsfout.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
fietser (15-2-2022 om 09:38)
inderdaad stoplichten zitten op een voertuig, maar ja in de volksmond. VRI ofwel Verkeer Regel Installatie. Op deze smalle weg hoef je geen VRI. Rustig verkeer, alles 30 km/u.
Gybrus (15-2-2022 om 07:39)
Stoplichten zitten achter op de auto en verkeerslichten is daar ook geen optie. Als je gewoon met het verkeer bezig bent is de situatie goed te overzien en duidelijk daar.
Ik (15-2-2022 om 07:32)
Stoplichten kun je daar niet plaatsen. Als de brug en het spoor weer open gaat zou de helft van de mensen op de brug en spoor moeten wachten. Vanaf de Bermweg en Spoorstraat moeten ze gewoon wachten. Vanaf het spoor heb je voorrang.
Geboren En getogen !!! (15-2-2022 om 00:10)
STOPSouburg !!! Briljant idee Om je dorp kapot te maken Rotondes en stop lichten Oost Souburg had onafhakelijk moeten blijven, van Vlissingen Het verval is wel duidelijk
Zeeuwse Showride (14-2-2022 om 22:14)
Stoplichten bestaan niet :). Verder ligt het ook hier niet aan de kruising maar aan de bestuurder van de voertuigen
Loes (14-2-2022 om 22:12)
Goed om stoplichten te plaatsen hoe is het mogelijk...zouden ze dan niet overal stoplichten plaatsen het is namelijk niet handig vanaf het spoor en als er niks aan komt dan rijdt men door rood. Het is namelijk tegenwoordig zo dat er te hard gereden word, de trend op het laatste moment te remmen ipv voorruit kijken wat er komt. Bovendien heeft niet iedereen zin om te stoppen omdat ze lekker door willen rijden. Stoplichten volgende punt paspoortstraat kanaalstraat. ..
Cookie-instellingen beheren