Weerbericht:
In de kustgebieden enkele buien, vooral in het zuiden en oosten mist
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing auto’s Kamperland

Toegevoegd: 15-02-2022, 15.34 uur
Door: Eugène Harthoorn

KAMPERLAND – Bij een ongeval net buiten Kamperland is vanmiddag één persoon gewond geraakt. Eén van de betrokken auto’s raakte zwaarbeschadigd.


Op de kruising van de Ruiterplaatweg, de Baas Huisweg en de Westhavendijk raakten een auto en een bedrijfsbusje met elkaar in botsing. Het ongeval vond omstreeks 14.25 uur plaats. De schade aan de personenauto is aanzienlijk.

De politie en het ambulanceteam hebben zich over het slachtoffer ontfermd. Eén van de inzittenden van de personenauto is door het ambulancedienst onderzocht en na onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

Bergingsbedrijf Van Halst heeft de personenauto geborgen. Tijdens het ongeval was de kruising tijdelijk afgezet. De bestuurder van de bedrijfsbus kon na afleggen van een verklaring zijn weg vervolgen. De oorzaak van het ongeluk is vermoedelijk een voorrangsfout.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren