Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, toenemende kans op onweer
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 20 km

Politie controleert op drugsoverlast T'neuzen

Toegevoegd: 05-04-2007, 22.07 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Naar aanleiding van de aanhoudende overlastklachten in de Westkolkstraat in Terneuzen heeft de Zeeuwse politie vandaag tussen 13.00 en 16.30 uur weer een controle gehouden.

Door de politie werd 20 gram hennep en één spacecake in beslag genomen. Er werd voor 270 euro aan openstaande boetes geïnd. Eén man werd bekeurd voor het gebruiken van softdrugs op de openbare weg en één persoon werd aangehouden omdat hij nog 17 dagen moest zitten.

Voor de rest werden er nog 25 bekeuringen uitgeschreven voor verkeersovertredingen zoals fout parkeren, niet handsfree bellen, niet dragen van de autogordel en het negeren van een geslotenverklaring.

Ook werd een eerder gestolen fiets teruggevonden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren