Weerbericht:
Af en toe zon en droog. Morgen zonnig en warmer
Verkeersinformatie:
Geen files

Recherche onderzoekt aangestoken woningbranden Middelburg

Toegevoegd: 16-02-2022, 18.15 uur
Aan de Kriekenhof raakte een woning zwaar beschadigd door de brand.
Aan de Kriekenhof raakte een woning zwaar beschadigd door de brand.
© Foto: Roland de Jong
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De recherche is een onderzoek gestart naar de woningbranden in eerder dit jaar in Middelburg ontstonden. Beide branden zijn vermoedelijk aangestoken.


Vanaf begin dit jaar waren er diverse brandjes en branden gesticht in Middelburg. Twee woningen aan de Kriekenhof en Wijdaustraat raakten daardoor zwaar beschadigd. De recherche onderzoekt nu of er overeenkomsten zijn in deze zaken en wie daarvoor verantwoordelijk is.

Het onderzoek staat volgens de politie los van het onderzoek naar de autobranden die rond de jaarwisseling plaatsvonden. De politie vermoedt dat die een andere achtergrond hebben dan de woningbranden. De politie roept ook de hulp in van het publiek. Mensen die informatie of tips hebben over de brandstichtingen, met name bij de woningen aan de Wijdaustraat en Kriekenhof te Middelburg, worden gevraagd contact op te nemen met de politie. Dat kan via 0900-8844.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren