Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Handhavers waarschuwen fietsers in park Toorenvliedt

Toegevoegd: 16-02-2022, 18.26 uur
Handhavers waarschuwen fietsers in park Toorenvliedt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Handhavers van de gemeente Middelburg hebben woensdag elf fietsers gewaarschuwd die fietsten in een voetgangersgebied. Eerder waren er al klachten binnengekomen over fietsers in park Toorenvliedt.


De handhavers hadden eerder via het sociale mediakanaal Instagram klachten binnengekregen dat fietsers in voetgangersgebieden van park Toorenvliedt zouden fietsen. Hierop besloot de handhaving te controleren in het park.

Bij de controle waarschuwden de handhavers in totaal elf fietsers voor het fietsen in een voetgangersgebied. Volgens de handhaving zal er binnenkort een vervolgactie worden gehouden waarbij er niet meer gewaarschuwd maar bekeurd gaat worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bram (18-2-2022 om 12:48)
Waar hebben we het over mensen, klein beetje realistisch blijven en niet van elke mug een olifant maken.
willem (17-2-2022 om 17:43)
vergeet ook de overloper in middelburg niet--daar wordt nog steeds met bromfietsen gereden terwijl dat al lang verboden is..
AntiGSM (17-2-2022 om 11:27)
@Loes, ook voor loslopende katten die MIJN tuin vol schijten. Wat kunnen we nog allemaal verzinnen; het gaat hier om associale fietsers!
fietser (17-2-2022 om 10:25)
Net even gekeken er loopt een niet verplicht fietspad door het park, als men elkaar daar al in de weg rijdt of loopt. En ja als dit veelvuldig voorkomt dan is waarschuwen met borden misschien al een inzet.
Buurtbewoner (16-2-2022 om 22:19)
Vanaf de Arnelaan richting Nehalennia mag je wel gewoon fietsen. Er staat namelijk bij de ingang een bordje met fietspad.
Park (16-2-2022 om 20:53)
Graag ook wandelaars bekeuren die midden op het FIETSPAD lopen en expres niet opzij gaan in park Toorenvlied.
Cookie-instellingen beheren