Weerbericht:
Wolkenvelden, in het noordoosten soms lichte regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie rolt hennepkwekerij in Sluiskil op

Toegevoegd: 17-02-2022, 15.30 uur
Politie rolt hennepkwekerij in Sluiskil op
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

SLUISKIL - De politie is woensdag in het kader van een lopend onderzoek naar hennepteelt een loods binnengevallen. In het pand troffen de agenten een hennepkwekerij aan.


De politie trad rond 08.45 uur de loods aan de Stroodorpestraat in Sluiskil binnen. In het gebouw werd een hennepkwekerij aangetroffen door de agenten. In de kwekerij waren 103 planten aanwezig. Na de vondst werd de kwekerij door een specialistisch bedrijf geruimd. Alle planten en toebehoren zijn in beslag genomen en vernietigd.

De stroom werd volgens de politie buiten de meter om afgetakt. Het netwerkbedrijf gaat aangifte doen van diefstal. Bij de inval is geen verdachte aangehouden. Het lopende onderzoek is nog niet afgerond, volgens de politie wordt een verdachte binnenkort uitgenodigd om een verklaring af te leggen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren