Weerbericht:
Af en toe zon en kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Inwoonster gemeente Kapelle slachtoffer bankpasfraude

Toegevoegd: 17-02-2022, 22.08 uur
Inwoonster gemeente Kapelle slachtoffer bankpasfraude
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

KAPELLE - De politie heeft donderdag een aangifte van bankpasfraude opgenomen van een inwoonster uit de gemeente Kapelle. Bij de oplichting deed een onbekend persoon zich voor als bankmedewerker en wist zo een geldbedrag buit te maken.


De inwoonster meldde zich donderdag tijdens het spreekuur van de wijkagenten van Kapelle. Zij gaf daarbij aan dat ze het slachtoffer was geworden van de zogeheten bankpasfraude. Een onbekend persoon deed zich voor als bankmedewerker van een bank en wist op die manier een, volgens de politie, aanzienlijk bedrag buit te maken.

De wijkagenten hebben tijdens het spreekuur meteen een aangifte van de vrouw opgenomen waarna nader onderzoek zal worden gedaan. De politie waarschuwt mensen voor telefoontjes van zogenaamde bankmedewerkers. De agenten benadrukken daarbij dat de echte bank nooit zullen vragen een bankpas of pincode af te geven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (18-2-2022 om 12:57)
bert kaiser wat een domme opmerking .niet iedereen is zo ''slim'' als jij en als jij eens zou nadenken waarom ouderen hier meestal de dupe van zijn dan zou jij zo niet reageren .ipv deze ouderen weg te zetten als dom zou het jou sieren om zulke daden te veroordelen en de daders te straffen ipv deze ouderen .maar hopen dat jij op oudere leeftijd nog net zo ''scherp'' van geest ben als nu .dan heb ik veel meer waardering voor Michelle,JTG en Arie Bakker .die snappen het wel .jij blijkbaar niet
Tim Fakkeldij (18-2-2022 om 12:56)
bert [email protected] Niet iedereen is zo slim als U.
Els Saas. (18-2-2022 om 12:30)
Dhr. B. Kaiser heeft wel snel een oordeel over zijn medemens. Als je oud wordt/ben gaan je ogen achteruit; om nog maar te zwijgen dat de meesten mensen hardhorend worden. En ik mag hopen dat meneer niet zelf ooit de dupe wordt van ellende. Want dan is het ook voor hem; te hopen dat er mensen zijn die zeggen, eigen schuld dikke bult [of dergelijke opmerkingen]. Ik wens deze mevrouw heel veel sterkte en mijn medeleven toe.
pippa (18-2-2022 om 11:40)
Heel erg maar er wordt zo vaak gewaarschuwd dat geen enkele bank ooit vraagt naar gegevens, zoals een pincode NOOIT AFGEVEN, WAT ER OOK GEZEGD WORDT!!! het zijn doortrapte oplichters! veel sterkte voor de dame.
Michelle (18-2-2022 om 09:03)
@bert kaiser, dit zou zo maar een ouder iemand kunnen zijn die het niet allemaal meer goed snapt! Dus......!
JTG (18-2-2022 om 08:04)
Ja toch @Bert Kaiser het is en blijft een kwalijke zaak, als er mensen zijn die op deze wijze aan hun geld moeten komen schijnbaar voelen ze zich tegoed om te werken hiervoor denk beter dat je dit soort lui de max 240u werkstraf moet geven... Wellicht leren ze het dan eens af oudere mensen te beroven!!
Cookie-instellingen beheren