Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 1 km

Persoon ernstig gewond ongeval A58 Middelburg

Toegevoegd: 17-02-2022, 23.54 uur
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - De hulpdiensten zijn donderdagavond massaal uitgerukt voor een zwaar ongeluk op de A58 bij Middelburg. Twee auto's botsten daar tegen elkaar. Eén persoon is bij dit ongeval zwaargewond geraakt. 


Het ongeluk gebeurde rond 23.00 uur op de A58 tussen Middelburg en Nieuw-en Sint Joosland. Twee auto's raakten tussen de op-en afrit van de snelweg en de N57 met elkaar in botsing. Hierbij belandde een van de betrokken auto's in een naastgelegen sloot. De bestuurder van deze auto kon zelfstandig de auto verlaten. De brandweer heeft in de nabije omgeving gezocht met warmtebeeldcamera's.

De bestuurder van de andere auto zat bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. Het Mobiel Medisch Team vanuit Rotterdam is omstreeks 23.35 uur ter plaatse gekomen om medische bijstand te bieden. Na onderzoek in de ambulance is deze inzittende per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.  

De snelweg is in verband met het ongeluk afgesloten in de richting van Goes. Het overige verkeer wordt bij Middelburg van de A58 geleid. Het is niet bekend wanneer de weg weer wordt vrijgegeven.


Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@grote smurf (18-2-2022 om 23:06)
Leuk geprobeerd grote smurf; ik zeg duidelijk “dat ik niet wert of dat hier het geval is, maar dat sommige…” Zet je bril volgende keer op als je een reactie leest ofzo…
Klaas vaak (18-2-2022 om 22:21)
Kleine smurf is dus een belangrijke getuige. Ook verklaring afgelegd neem ik aan?
Kleine smurf (18-2-2022 om 17:19)
Deze Seat haalde mij net voor het ongeluk in alsof ik stilstond. Zelf zat ik op de 130 KM, dus zachtjes was het idd niet. Sterkte voor de zwaargewond vrouw.
Grote Smurf (18-2-2022 om 13:10)
@Timsalabim, hoewel je altijd tegen mij zegt dat ik niet zomaar moet gaan speculeren omdat niemand weet wat er gebeurd is, doe je het nu zelf ook over die seat. Dat is dus ook niet zeker. De pot verwijt te ketel. Het is vrij logisch natuurlijk dat dit niet zachtjes is gegaan maar het kan ook net zo goed zijn dat de grijze auto veels te zacht heeft gereden (bijvoorbeeld in een psychose) wat ook levensgevaarlijk is en waardoor de klap van een niets vermoedende achterop komende bestuurder ook gigantisch veel schade kan aanrichten. Veel sterkte voor alle betrokkenen.
Timsalabim (18-2-2022 om 11:04)
Ik weet het niet zeker of dat hier het geval is maar sommige van die seat’jes hebben dezelfde motor als een GTI (5 cyl, turbo) en kunnen soms verradelijk snel zijn met dat lage gewicht…
Cookie-instellingen beheren