Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gaslek door graafwerkzaamheden in Goes

Toegevoegd: 18-02-2022, 12.55 uur
De brandweer zette tijdelijk de omgeving af om te onderzoeken waar de gaslucht vandaan kwam.
De brandweer zette tijdelijk de omgeving af om te onderzoeken waar de gaslucht vandaan kwam.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

GOES - In het stadscentrum van Goes is vanochtend tijdens werkzaamheden een gaslekkage ontstaan. De brandweer werd met spoed ter plekke gestuurd.


Het gaslek ontstond rond 09.45 uur toen bij de Keizersdijk graafwerkzaamheden werden uitgevoerd voor de aanleg van een glasvezelnetwerk, iets wat de afgelopen tijd al vaker gebeurde op verschillende locaties in de provincie.

De Goese brandweer rukte met spoed uit en het nutsbedrijf kwam ter plekke om het lek te dichten. In de tussentijd werd uit voorzorg de omgeving afgezet.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
BB (18-2-2022 om 15:30)
Op meerdere plaatsen in de gemeente Goes zijn ze bezig met het vervangen van leidingen en het aanleggen van het glasvezelnetwerk, maar het lijkt er op dat ze soms nogal (op z'n Zeeuws gezegd) druzig te werk gaan... Vorige week in onze wijk 2 dagen achter elkaar uren zonder water gezet omdat ze bij de werkzaamheden de waterleiding hadden geraakt. Je zou verwachten dat als dat op dag 1 gebeurt, ze daarna wat voorzichtiger te werk gaan, maar nee, volgende dag was het weer prijs! Nu in het centrum dus de gasleiding. Iets voorzichtiger mag wel!
boy (18-2-2022 om 14:43)
gebeurt nog al eens! Hebben die lui geen tekeningen! Of is dat niet meer van deze tijd!
Cookie-instellingen beheren