Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 22 km

Twee mannen gearresteerd voor drugshandel

Toegevoegd: 18-02-2022, 13.38 uur
Twee mannen gearresteerd voor drugshandel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERNEUZEN - De politie heeft woensdag en donderdag in de gemeente Terneuzen twee mannen aangehouden vanwege drugshandel. In een woning werden diverse soorten drugs gevonden. De bewoner zit nog vast.


De politie ontving woensdag een anonieme tip dat een man in zijn auto onderweg was met een hoeveelheid speed aan boord. Agenten zagen de auto vervolgens rond 21.00 uur rijden. De auto en de 37-jarige bestuurder uit Sas van Gent werden hierna op de Tramstraat in Hoek gecontroleerd. De politie vond vervolgens in het voertuig een kleine hoeveelheid cocaïne en ketamine. Deze werden in beslag genomen. De man werd meegenomen naar een politiecellencomplex, waar hij donderdagmorgen is verhoord. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Agenten hadden het vermoeden dat de persoon in kwestie meer drugs bij zich had gehad en deze had afgeleverd in een woning aan de Vondelstraat in Terneuzen. Donderdagmiddag werd daarom een huiszoeking gedaan waarbij diverse soorten drugs werden gevonden. Het ging onder andere om bijna 100 gram speed, 100 gram hennep, 80 XTC-pillen en bijna 80 gram hasj. Ook werden een boksbeugel, een taser, munitie en ruim 700 euro in beslag genomen.

De politie doet ook onderzoek naar drie scooters die werden aangetroffen maar mogelijk van diefstal afkomstig zijn De bewoner werd rond 16.00 uur op de Mr. F.J. Haarmanweg gearresteerd. Hij is voor verder onderzoek naar een politiecellencomplex gebracht. De man wordt vandaag verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren