Weerbericht:
Zonnig, morgen in het zuidoosten meer bewolking. Meest droog
Verkeersinformatie:
97 files van totaal 417 km

Oosterscheldekering dicht voor wegverkeer

Toegevoegd: 18-02-2022, 14.00 uur
Oosterscheldekering dicht voor wegverkeer
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLDER - De Oosterscheldekering (N57) gaat vanwege storm Eunice vanmiddag dicht voor het wegverkeer. Dat meldt de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ).


Volgens de Veiligheidsregio gaat de stormvloedkering rond 15.00 uur dicht voor al het verkeer. Op dit moment is de kering al verboden terrein voor wie met een aanhangwagen rijdt. Rijkswaterstaat adviseert inmiddels ook zwaar verkeer en auto's met aanhanger om ook de Zeelandbrug (N256) te mijden.

Het KNMI kondigde vanwege de storm vanochtend al code rood af voor alle de Nederlandse kustprovincies. In het algemeen wordt sowieso aaangeraden om niet op reis te gaan als dat niet strikt noodzakelijk is. Ook wordt afgeraden nog het water op te gaan.

Zie ook:

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren