Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Eerste uitrukken brandweer vanwege storm Eunice

Toegevoegd: 18-02-2022, 14.48 uur
Eerste uitrukken brandweer vanwege storm Eunice
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Storm Eunice heeft inmiddels tot de eerste meldingen geleid bij de brandweer in Zeeland. Tot nu toe werd de brandweer zeker zes keer ingezet, verspreid over de provincie.


De eerste meldingen kwamen rond 12.15 uur binnen vanaf de Stoofweg in Dreischor en de Kloetingseweg in Goes. Bij deze laatste melding was sprake van een boom die volgens een passant mogelijk dreigde om te vallen. De situatie bleek gelukkig mee te vallen en de brandweer hoefde niet in actie te komen.

Tussen de Hontestraat en de Lekstraat in Oost-Souburg viel rond 12.45 uur een boom om. De dagdienstploeg van de brandweerpost Stromenweg in Middelburg rukte uit om de boom in stukken te zagen. In Vlissingen werd vervolgens omstreeks 13.25 uur de brandweer ingezet nadat bij de Gravestraat een paneel was losgeraakt bij een glazen overkapping.

Rond 14.30 uur waren nog meldingen van stormschades bij de Jannewekken in Zierikzee en de Draaibrug in Aardenburg. Alle actuele brandweermeldingen vindt u op P2000Zeeland.nl

Zie ook:

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren