Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 33 km

Connexxion legt busvervoer plat in heel Zeeland

Toegevoegd: 18-02-2022, 14.54 uur
Connexxion legt busvervoer plat in heel Zeeland
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Vervoerder Connexxion heeft vanmiddag het busverkeer in heel de provincie Zeeland stilgelegd vanwege storm Eunice die momenteel over ons land trekt. Ook in andere regio's rijden geen bussen. Het treinverkeer lag al stil.


Het busvervoer in de provincie is sinds 14.00 uur gestaakt. Volgens Connexxion wordt het busvervoer vandaag ook niet meer opgestart. Pas morgen worden de dienstregelingen weer hervat.

De NS liet gisteren al weten dat vanaf vanmiddag geen treinen zouden rijden, dit omdat omwaaiende bomen voor onveilige situaties op het spoor zouden kunnen zorgen. Ook zou het voor storingsploegen te gevaarlijk zijn om assistentie te verlenen en/of herstelwerk uit te voeren.

Zie ook:

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan van Gisteren (19-2-2022 om 09:33)
Maar de busjes van Citax reden nog wel rond om de kinderen vanuit de school naar huis te brengen. Klasse!
flipje (18-2-2022 om 17:57)
super verstandige werkgever, als eerrste in zeeuews vlaanderen
Cookie-instellingen beheren