Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Traumahelikopter landt in woonwijk Goes

Toegevoegd: 19-02-2022, 12.16 uur - Update: 19-02-2022, 17.10 uur
Door: Roland de Jong

GOES - Op een voetbalveldje in een woonwijk in Goes is zaterdag aan het einde van de ochtend een traumahelikopter geland. Dit vanwege een ernstig ongeluk met een peuter, zo heeft de politie bekendgemaakt.


Nadat twee ambulances en de politie rond 10.30 uur naar een huis aan de Pinksterbloemstraat waren gestuurd, werd even later ook het team van de Rotterdamse traumahelikopter Lifeliner 2 naar Goes gestuurd. Deze landde vervolgens rond 11.05 uur op een voetbalveldje aan de Zilverschoonstraat.

Het incident trok tientallen nieuwsgierigen. Zij keken toe hoe het patiëntje omstreeks 11.55 uur per helikopter werd overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam. Volgens de politie had het slachtoffertje een ongeluk gehad maar wat er precies is gebeurd, is niet bekend.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pim (19-2-2022 om 23:16)
Wat walgelijk dat zulke ramptoeristen nog staan te filmen!, Respectloos! Ik denk niet dat ze het zelf zo leuk zouden vinden als hun naasten zo afgevoerd zouden worden en mensen nog lekker staan te kijken en filmen geen maniertjes meegekregen zeker.
een inwoner (19-2-2022 om 19:28)
Ik hoop dat het goed komt met de peuter. Veel sterkte voor ouders en fam
Cookie-instellingen beheren