Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 33 km

Vanavond opnieuw code geel vanwege harde wind

Toegevoegd: 19-02-2022, 16.08 uur
Vanavond opnieuw code geel vanwege harde wind
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Storm Eunice is nog nauwelijks gaan liggen maar het KNMI heeft alweer code geel afgekondigd. Ook nu is sprake van een weerswaarschuwing vanwege harde wind. Ook zondagavond en maandag geldt code geel.


Op dit moment geldt nog code groen maar tussen 21.00 uur vanavond en 01.00 uur vannacht moet volgens het KNMI rekening worden gehouden met zware windstoten van 75 tot 90 kilometer per uur. Als gevolg van de harde windstoten kunnen het verkeer en buitenactiviteiten hinder ondervinden, zo waarschuwt het KNMI.

Zondag aan het einde van de middag, rond 16.00 uur, begint opnieuw een periode waarin wordt gewaarschuwd voor zware windstoten. Tot maandag 06.00 uur moet dan namelijk rekening worden gehouden met zware windstoten van 75 tot 90 kilometer per uur. Zondagavond kunnen zelfs windstoten voorkomen van 90 tot 110 kilometer per uur.

Zie ook:

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren