Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Jongen buiten westen na mishandeling op station

Toegevoegd: 19-02-2022, 17.08 uur
Jongen buiten westen na mishandeling op station
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

GOES - Op het perron van het NS-station in Goes is vrijdagavond 11 februari een jongen dusdanig mishandeld dat hij buiten bewustzijn raakte. Dat heeft de politie vandaag bekendgemaakt.


Het 15-jarige Middelburgse slachtoffer stapte rond 22.45 uur uit de trein, die vanuit Middelburg kwam. Hij kreeg ruzie met een groep en werd door meerdere mensen geslagen en geschopt. Onder andere zijn hoofd werd geraakt. Het slachtoffer verloor bij deze vechtpartij zijn bewustzijn. Hij is de dag erna voor medisch onderzoek naar het ziekenhuis gegaan. Afgelopen maandag heeft hij aangifte gedaan bij de politie.

De politie is op zoek naar mensen die meer over dit incident weten of in het bezit zijn van camerabeelden.  De politie weet namelijk dat er gefilmd is en heeft inmiddels al een aantal filmpjes in bezit. Op deze beelden is ook te zien dat meer mensen staan te filmen. Hun beelden wil de politie ook graag hebben.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim Fakkeldij (21-2-2022 om 09:28)
Anon@. 112 bellen, kom nou dat gaat ten kosten van de tijdsduur van het filmpje, dat is veel belangrijker.
Jan van Russel (21-2-2022 om 00:44)
Ik snap al jullie reacties maar ik had voorafgaand wat gehoord dat deze jongen met een bivakmuts rondliep en mensen ging bedreigen maar daarnaast ben ik het absoluut niet eens met iemand in elkaar slaan, laat dat duidelijk zijn!
Michel (20-2-2022 om 15:45)
Stelletje klootzakken, zet ze maar op een zandplaat. Slachtoffer sterkte en beterschap gewenst
bram goeree (20-2-2022 om 13:13)
die laffe klootzakken hard aanpakken en ook hun ouders .geef ze maar een flinke bekeuring na een weekje cel en laat hun ouders alle onkosten betalen aan het slachtoffer .sterkte voor hem .gezien de vele ''incidenten'' waar jongeren de laatste tijd bij betrokken zijn word het zeker eens tijd om na te gaan uit welk milieu dat tuig komt .ouders hebben de verantwoording voor een goede opvoeding .Anon misschien heb jij wel gelijk ,maar ik ben het wel eens met Ik .als je niet in durft te grijpen bel dan wel 112
LGT (20-2-2022 om 12:46)
Walgelijke agressie in ons land neemt steeds vaker toe tot zeer ernstig. Deze lieden moet zwaar gestraft worden anders wordt het onbeheersbaar. Wat ook raar is, is dat er veel mensen filmden in plaats van zo’n jongen te helpen en te beschermen. Dat is onze samenleving geworden. Mensen durven niets meer te doen of zeggen, bang voor het ongenuanceerde geweld.
Anon (20-2-2022 om 11:10)
Ik snap jullie reactie wat betreft het filmen. Maar als de filmers nou ook maar 13 jarige jochies / meisjes zijn die niets kunnen betekenen behalve zelf klappen oplopen? Vaak zijn de beelden van de filmers het enige houvast om de daders te pakken.
Cookie-instellingen beheren