Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 10 km

Politie verwijdert vervelende gasten uit hotel Goes

Toegevoegd: 20-02-2022, 09.39 uur
Politie verwijdert vervelende gasten uit hotel Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Meerdere politieagenten zijn er vannacht aan te pas gekomen nadat een groep weigerde een hotel in Goes te verlaten. Dankzij de inzet van de politie keerde de rust weer terug in het hotel.


De personen hadden zich verzameld in één van de kamers van een hotel aan de Grote Markt in het centrum van de stad. Het personeel had de aanwezigen al meermaals gewaarschuwd om geen overlast te veroorzaken voor andere gasten. Toen de groep voor problemen bleef zorgen, schakelde het hotelpersoneel de politie in.

Agenten werden rond 03.00 uur naar het hotel gestuurd om de vervelende gasten te verwijderen. Dankzij de inzet van de politie keerde de rust weer terug in het hotel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (20-2-2022 om 21:49)
Kees dat weet ik maar dat wil niet zeggen dat dit niet veranderd kan worden .steeds meer mensen raken het beu om op te draaien voor schade gemaakt door anderen of door hogere premie's of door hogere belastingen .daarom moet dit veranderen
Kees (20-2-2022 om 16:03)
Schade betalen voor inzet van de politie is nergens geregeld Bram dat komt op het bordje van de burger. Wel kunnen ze een boete krijgen voor overlast en openbare dronkenschap en de nacht verder in het hotel van de politie doorbrengen. Dit krijg je dus als je jongeren alcohol schenkt. Van alcohol worden de meeste mensen lastig
bram goeree (20-2-2022 om 13:05)
neem aan dat ze eventuele schade en de inzet van de politie moeten betalen of komt dit weet op het bordje van de maatschappij ?
Jaap (20-2-2022 om 11:35)
Wat komt dit tuig in een hotel doen, waarom zijn ze überhaupt toegelaten?? Dan komt de politie om ze te verwijderen, kennelijk zonder gevolgen voor dit uitschot. Onbegrijpelijk deze softe aanpak, ram ze voor een nachtje achter de tralies, kunnen ze daar de boel op stelten zetten.
Tja (20-2-2022 om 11:26)
Goed werk vd politie on dit soort lui de laan uit te sturen die toch niet met meer alcohol dan toegestaan kunnen omgaan stumpers;)
Cookie-instellingen beheren