Weerbericht:
Enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Terneuzense meisjes krijgen rake klappen

Toegevoegd: 06-04-2007, 20.15 uur
Door: Politie Zeeland

TERNEUZEN - Vrijdagmiddag rond 15.00 uur fietsten twee meisjes, afkomstig uit Terneuzen, van 15 en 16 jaar door de Oostkant in Terneuzen.

Ze werden voorbij gereden door twee jongens op een herenfiets die een flauwe opmerking maakten naar de meisjes. Een van de meisjes riep iets terug naar de jongens en de ander stak haar middelvinger op naar hen. De meisjes dachten dat de jongens doorfietsten en zetten hun fiets ter hoogte van de bibliotheek neer.

Toen schrokken ze, want ze zagen dat de jongens in hun richting kwamen en vlakbij hen stopten. De bestuurder van de fiets reed zelfs tegen het 15-jarige meisje aanreed. Het meisje duwde de jongen weg en hierop stapte de jongen van de fiets en de jongen die achterop zat reed erop weg.

Hij bleef even verderop staan wachten. Door de jongen werden klappen uitgedeeld en het meisje werd bij haar keel gepakt. De 16-jarige vriendin wilde haar maatje ontzetten en kreeg ook een klap in haar gezicht. Toen werd er op het raam van de bibliotheek gebonst door een onbekende en is de jongen weggegaan.

Het 15-jarige meisje kreeg een tand door haar lip en een bloedneus. Ook haar bril werd stukgeslagen. Het vriendinnetje liep een pijnlijk gezicht op. Beide jongens waren blond en vermoedelijk broers.

Signalementen
De oudste jongen van ongeveer 17 jaar, (de dader) had een gestreept groen/beige shirt aan. Hij droeg een beige pet en vermoedelijk een spijkerbroek. De andere was ongeveer 14 jaar oud en had een rood shirt en vermoedelijk een rode driekwart broek.

De meisjes kenden de jongens niet.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren