Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Melding wateroverlast woning Middelburg

Toegevoegd: 20-02-2022, 17.14 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweer en de politie zijn zondagmiddag ter plekke gegaan bij een melding van wateroverlast in een woning in Middelburg.


De melding werd omstreeks 16.20 uur gedaan vanuit een huis aan het Klein Vlaanderen. De brandweervrijwilligers van de Middelburgse post President Rooseveltlaan gingen samen met een eenheid van de politie ter plekke maar eenmaal aangekomen bij de woning bleek al snel dat zij weinig voor de bewoner(s) konden betekenen.

Gisteren en vandaag werd al op meer plaatsen in de provincie melding gemaakt van wateroverlast. Op veel plaatsen zijn als gevolg van storm Eunice natuurlijk daken beschadigd geraakt en tijdens buien zorgt dat voor lekkages. De brandweer is om deze reden al meerdere keren ingezet. Dit gebeurde onder meer bij een kerkgebouw aan de Voorstraat in Sint Philipsland.

Ook was de hulp van de brandweer nodig bij een adres aan de Sint Josephstraat in Hengstdijk. Weggewaaide dakpannen zorgden ook wateroverlast bij een woning aan de Schuurbeque Boeijestraat in Zierikzee.

Code oranje
Voor vanavond heeft het KNMI code oranje afgekondigd vanwege strom Franklin die dan op haar hoogtepunt is. Alle actuele brandweermeldingen vind je op P2000Zeeland.nl

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren