Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ravage door ingestorte loods in Anna Jacobapolder

Toegevoegd: 21-02-2022, 02.41 uur
Door: Remi Mesu

ANNA JACOBAPOLDER - Storm Franklin heeft zondagavond een loods bij Anna Jacobapolder volledig vernietigd. De brokstukken van de loods zorgden voor veel schade in de rest van het dorp.


De brandweer werd rond 22.00 uur gealarmeerd voor een loods die net buiten Anna Jacobapolder aan de Langeweg was ingestort. De brokstukken van de loods werden door de wind richting het dorp geblazen. Daar zorgde het puin voor veel schades op verschillende plekken. Zo raakte de kerk van het dorp beschadigd aan het dak en de gevel, gingen ruiten van voertuigen stuk en werden stukken piepschuim door de hele bebouwde kom geblazen.

De brandweer repareerde samen een timmerman uit Anna Jacobapolder de gevel van de kerk. Hierdoor konden de weerselementen in ieder geval binnen de kerk geen vrij spel krijgen. Naast de melding van de brokstukken van de loods, moest de brandweer ook in de Steintjeskreek in actie komen.Daar waren zonnepanelen op daken van woningen losgeraakt. Dit had echter niets te maken met de vernietigde loods.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren