Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
96 files van totaal 417 km

Jacht zinkt in haven, vermoedelijk door storm

Toegevoegd: 21-02-2022, 10.53 uur
Door: Remi Mesu

KAMPERLAND - Een motorjacht is maandag in de haven van Kamperland gezonken. Het schip begon in de ochtend water te maken en verdween half onder water.


De brandweer werd rond 09.15 uur gealarmeerd voor een boot die water maakte in de haven van Kamperland. Eenmaal aangekomen bleek er inderdaad water in het motorjachtje te stromen. Vermoedelijk is het lek in de boot ontstaan door de storm van de afgelopen nacht.

Ondanks verwoede pogingen van de brandweer en KNRM om het jacht leeg te pompen, ging het schip toch onder water. Uiteindelijk zijn de hulpdiensten gestopt met pompen toen duidelijk werd dat het bootje op de bodem van de haven lag.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren