Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 26 km

Kenau Hasselaarstraat afgesloten vanwege loslatend dak

Toegevoegd: 21-02-2022, 13.45 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De gemeente Vlissingen heeft maandag de Kenau Hasselaarstraat uit voorzorg gesloten voor verkeer. De afsluiting is ingesteld omdat het dak van een flat los is geraakt.


De gemeente besloot rond 12.15 uur om de straat achter de Boulevard af te sluiten nadat het dak van een flat aan de Kenau Hasselaarstraat los begon te raken. Net na de Burgemeester van Woelderenlaan en bij de parkeerplaats ter hoogte van de Trompweg staan verkeersregelaars om het verkeer in goede banen te leiden.

Vooralsnog gaat het dak niet gerepareerd worden omdat de windstoten rondom het flatgebouw te hard zijn. Hoelang de afsluiting zal duren is nog niet bekend.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ja-Ja (22-2-2022 om 07:44)
We kunnen wel weer weg kijken, maar wat is de oorzaak.? Hier in moeten we eerlijk zijn.Niet schreeuween "Het was storm". Het komt door de Bouwwereld.Sneller,Sneller en goedkope makkelijke matriaal gebruiken. Er word te snel en te makkelijk gebouwd.Zeker daken en opbouw. Oudere woningen zijn sterker ,ook al staan ze tientallen jaren langer.
Cookie-instellingen beheren