Weerbericht:
Eerst buien. Overdag perioden met zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Persoon gestoken na ruzie, één verdachte aangehouden

Toegevoegd: 21-02-2022, 21.47 uur
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - Bij een ruzie in een woning in Vlissingen is maandagavond een persoon gestoken met een mes. Volgens de politie is één verdachte aangehouden.


Het incident deed zich maandagavond rond 21.00 uur voor in een woning aan de Bloemenlaan. Bij een ruzie werd één persoon gestoken met een mes. Na het steekincident vluchtte een verdachte weg van de woning. De politie kon de persoon al snel aanhouden.

Volgens een woordvoerder waren het slachtoffer en de verdachte bekenden van elkaar. De ernst van de verwondingen zouden meevallen. Agenten zijn momenteel nog in de woning aanwezig om onderzoek te doen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rico (23-2-2022 om 07:33)
Altijd t zelfde junkenpand daar... Wanneer gaat de gemeente eindelijk eens dat pand voorgoed sluiten?
Mike (22-2-2022 om 11:55)
Denk het wordt nu tijd om de huurders van het bekende pand ergens een containerwoning te geven ergens in the middle of F.... nowhere! De buurt is er ondertussen helemaal klaar mee met dat tuig. Gewoon opzouten nu!
Nina (22-2-2022 om 11:07)
Dit is al vaker gebeurd in dat huis, misschien moeten ze zo'n huis gewoon een paar maanden sluiten net als bij een wietkwekerij. Het kan toch niet zo zijn dat de omgeving opgescheept blijft zitten met deze overlastgevers
Jaap (22-2-2022 om 11:02)
Vast geen Jan, Kees of Piet. Echt een verrijking deze mozaieksamenleving.
wim (22-2-2022 om 10:07)
is al de zoveelste keer daar bij dat huis ik hoop dat het meevalt
Cookie-instellingen beheren