Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bewoners Nieuwvliet geëvacueerd na koolmonoxide-melding

Toegevoegd: 22-02-2022, 17.21 uur
De oorzaak van de koolmonoxidemelding lag vermoedelijk bij een kapotte CV.
De oorzaak van de koolmonoxidemelding lag vermoedelijk bij een kapotte CV.
© Foto: Brandweer Sluis
Door: Remi Mesu

NIEUWVLIET - De brandweer is in de nacht van maandag op dinsdag uitgerukt voor een koolmonoxidemelder die in Nieuwvliet was afgegaan. De bewoners van het pand waren uit de woning geëvacueerd.


De brandweer ging rond 03.45 uur op een CO- melder af die in vakantiewoning aan de Baanstpoldersedijk in Nieuwvliet afging. Na metingen bleek dat er daadwerkelijk koolmonoxide aanwezig was in de woning.

Een beveiligingsbedrijf had de bewoners al geëvacueerd voordat de brandweer ter plaatse kwam. Volgens de brandweer lag de oorzaak van het gelekte gas vermoedelijk bij een defecte CV-installatie. Deze is door de bluslieden uitgeschakeld waarna de woning plus de geschakelde woning zijn geventileerd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren