Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
18 files van totaal 51 km

Automobilist botst na ongeluk tegen geparkeerde auto

Toegevoegd: 22-02-2022, 17.39 uur
Automobilist botst na ongeluk tegen geparkeerde auto
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een automobiliste is maandag na een aanrijding met een fietser tegen een geparkeerde auto gebotst. Geen van de betrokkenen moest per ambulance naar het ziekenhuis worden gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 12.15 uur op de kruising van het Groene Woud met de Poelendaelesingel. Daarbij zag een bestuurder een fietser over het hoofd. De auto schepte fietser, reed hierna tegen een geparkeerde auto aan en botste vervolgens ook nog tegen een paar betonblokken. Toen dat gebeurde was de fietser al van de motorkap af.

De 12-jarige fietser had na het ongeluk last van zijn knie en de 87-jarige automobiliste raakte lichtgewond aan haar hand. Beide betrokkenen zijn nagekeken door de aanwezige ambulancemedewerkers. De jongen kon naar huis en de automobiliste ging voor behandeling langs de huisarts. Allebei de auto’s zijn weggetakeld door een bergingsbedrijf.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moeder (24-2-2022 om 18:30)
Ging aardig hard?? Weet niet of het nog slim is te rijden op deze leeftijd... Sterkte allebei!
fietser (23-2-2022 om 10:15)
Droevig. Gelukkig valt het mee. Schade voor de oude dame toch wat heftiger.
Cookie-instellingen beheren