Weerbericht:
Zomers warm. Vandaag op de meeste plaatsen droog, morgen (onweers-)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Verdachte steekincident Vlissingen weer vrij

Toegevoegd: 22-02-2022, 22.44 uur
De politie hield de man maandag aan.
De politie hield de man maandag aan.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

VLISSINGEN - De verdachte van het steekincident is dinsdag op last van de officier van justitie vrijgelaten. Dat laat de politie dinsdag desgevraagd weten.


Maandag werd een 58-jarige man verdachte aangehouden nadat hij was gevlucht van een woning waar eerder die avond een persoon was neergestoken. Het slachtoffer liep daarbij, volgens een woordvoerder, lichte verwondingen op.

 De verdachte uit Vlissingen is dinsdag verhoord door de politie. De Vlissinger is in de loop van de middag na verhoor in vrijheid gesteld. Dat zou op last van de officier van justitie gebeurd zijn. Wat daarvan de reden was, is niet bekend.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (26-2-2022 om 11:36)
Dat hij in zijn eigen mes mag vallen.
Cookie-instellingen beheren