Weerbericht:
Af en toe zon, in het zuid(oost)en enkele buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Gezin bekneld bij aanrijding Nieuw Vossemeer

Toegevoegd: 07-04-2007, 12.20 uur
Door: Omroep Tholen

NIEUW VOSSEMEER - Een 43-jarige vrouw uit Sint-Annaland en haar dochter zijn vrijdagmorgen gewond geraakt bij een ongeval in Nieuw-Vossemeer.

De vrouw reed rond kwart voor twaalf op de Moorseweg. Haar 13-jarige dochter zat naast haar. De vrouw bevond zich op een voorrangsweg en minderde vaart omdat er uit een zijweg een auto aankwam.

De bestuurder van die auto, een 35-jarige vrouw uit Den-Haag, gaf geen voorrang waardoor de twee auto’s tegen elkaar aan botsten. De inwoners van Sint-Annaland belandden met de auto onderaan de dijk in een sloot.

De brandweer, ambulance en de traumahelikopter kwamen ter plaatse om hulp te verlenen. De vrouw bleek een gebroken heup te hebben en haar dochter een gebroken pols. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

De bestuurster uit Den Haag klaagde over pijn in haar enkel.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren