Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vat in sloot Colijnsplaat blijkt loos alarm

Toegevoegd: 22-02-2022, 23.07 uur
Vat in sloot Colijnsplaat blijkt loos alarm
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

COLIJNSPLAAT - De brandweer is dinsdag uitgerukt voor een vat dat in een sloot in Colijnsplaat was gevonden. Na controles van de bluslieden, bleek dat er geen gevaarlijke stoffen in het vat zaten.


De assistentie van de brandweer werd dinsdagmiddag rond 15.00 uur door de politie gevraagd. Agenten hadden bij de kruising van de Havelaarstraat met de Molenweg in Colijnsplaat een blauw vat in een sloot zagen liggen.

Eenmaal ter plaatse begonnen de medewerkers van de brandweer om het vat te controleren op de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen. Volgens de brandweer was dat niet het geval waarna de bluslieden terug konden keren naar de kazerne. Waterschap Scheldestromen is verantwoordelijk voor het opruimen van het vat.

 


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Moestuin (23-2-2022 om 22:27)
Zou het vat niet gewoon uit de moestuinen zijn gewaaid afgelopen weekend tijdens de storm?? Zomaar hard op denken hoor...
Cookie-instellingen beheren