Weerbericht:
Opklaringen. Morgen zonnig
Verkeersinformatie:
Geen files

Automobilist onder invloed veroorzaakt ongeval op A58

Toegevoegd: 23-02-2022, 10.40 uur
Automobilist onder invloed veroorzaakt ongeval op A58
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KRUININGEN - Een 54-jarige man uit Bergen op Zoom veroorzaakte dinsdagavond een aanrijding op de A58 bij Kruiningen. Er raakte niemand gewond. De bestuurder bleek onder invloed van drugs.


De bestuurder reed met vermoedelijk hoge snelheid rond 20.15 uur tegen een auto aan. Beide bestuurders raakten niet gewond. Agenten namen bij de veroorzaker van de aanrijding een speekseltest af. De test gaf een positief resultaat op het gebruik van cocaïne en amfetamine.

De man is aangehouden en meegenomen naar een politiebureau voor afname van een bloedproef en het opnemen van een verklaring. Hij kreeg een 24-uurs rijverbod opgelegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (23-2-2022 om 18:28)
Het wordt tijd dat ze zulke aso´s nu eens voorgoed en altijd flink aanpakken. door middel van geen rechtzaken maar gelijk auto en rijbewijs vernietigen.
mercedes (23-2-2022 om 12:22)
Onder invloed ben je volgens mij niet verzekerd. Gelukkig is er geen letsel maar rijdt zo'n mafkees tegen je auto rijdt die WA verzekerd is kan je fluiten naar je centen volgens mij
Voorbijganger (23-2-2022 om 11:37)
Ik reed daar gisteravond voorbij rond 20:30, is een flinke klap geweest zo was te zien aan een Toyota Aygo... Fijne vent die veroorzaker, het zal je levenslangs problemen geven door bijvoorbeeld een whiplash. Hoop dat ze hem flink bestraffen, maar dat zal wel weer flink tegenvallen vrees ik.......
Cookie-instellingen beheren