Weerbericht:
Overdag zomers warm en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie bestuurders betrapt zonder geldig rijbewijs

Toegevoegd: 24-02-2022, 09.38 uur
Drie bestuurders betrapt zonder geldig rijbewijs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

KAPELLE - De politie heeft gisteren zeker drie personen betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Volgens de politie is dit gelukkig niet iedere dag het geval.


In Kapelle werd er een bestuurder van zowel een motor als van een scooter betrapt op het rijden zonder rijbewijs. En ook in Wemeldinge reed er iemand zonder rijbewijs. De bestuurder werd betrapt in een personenauto.

Alle overtreders hebben een proces-verbaal gekregen voor de overtreding. Daarnaast benadrukt de politie dat de verzekering niks uitkeert bij een eventuele schade als je zonder een geldig rijbewijs rijdt, met alle financiële gevolgen van dien. 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Quasimoto (25-2-2022 om 09:49)
Nee, er worden niet dagelijks drie sukkels betrapt op rijden zonder rijbewijs. Maar dat komt simpelweg door de lage pakkans. Reken maar dat er nu nog meer dan drie in de provincie rondrijden. Reactie van bromsnor is bedoeld om de boel gerust te stellen. Mislukte actie.
Cookie-instellingen beheren