Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 41 km

Cel- en taakstraf geëist voor vluchtende scooterrijder

Toegevoegd: 24-02-2022, 18.58 uur
Cel- en taakstraf geëist voor vluchtende scooterrijder
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De 23-jarige Vlissinger R. D., die op 12 augustus van het vorige jaar door een niet al te handige scooterrit de politie probeerde te ontvluchten is donderdag veroordeeld tot tien maanden cel waarvan zes voorwaardelijk, een taakstraf van 240 uur en het betalen van 430 euro schadevergoeding. Er was twaalf maanden waarvan vier voorwaardelijk geëist.


D. stond die dag met zijn scooter in alle rust bij de vogeluitkijkpost in Vlissingen. Dat veranderde toen hij de politie zag en - omdat hij een vuurwapen bij zich had - er zigzaggend over het wandelpad vandoor ging.

Een politieagent sprong op de rijdende D. en D. werd tegen de grond gewerkt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (25-2-2022 om 13:34)
weer zo een flut straf .rechters wanneer gaan jullie nu eens echt straffen of mogen jullie dit niet .steeds meer mensen worden kwaad om zulke flut strafjes die er enkel maar voor zorgen dat er ipv minder steeds meer criminaliteit komt .wat denken de rechters wat voor impact lage straffen hebben op nabestaanden. rechters hou daar eens meer rekening mee.
Cookie-instellingen beheren