Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Man aangehouden na verzetten tegen bekeuring

Toegevoegd: 26-02-2022, 10.57 uur
Man aangehouden na verzetten tegen bekeuring
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

THOLEN - Een 23-jarige man uit Tholen is zaterdag aangehouden nadat hij zich verzette bij een staandehouding. De man ging volgens de politie door het lint nadat hij een bekeuring had gekregen.


De Tholenaar werd in de nacht van vrijdag op zaterdag rond 04.00 uur op de Tholenseweg staande gehouden terwijl hij op een fiets reed. De agent had een vermoeden dat de fiets mogelijk gestolen zou zijn. Bovendien reed de man zonder fietsverlichting.

De verdachte bleek niet in het bezit te zijn van een geldig legitimatiebewijs. Uiteindelijk kreeg de man een bekeuring voor het fietsen zonder licht. De man probeerde daarop weg te fietsen. Hij werd vastgepakt door de agent waarna een worsteling ontstond. Uiteindelijk wist de diender de verdachte tegen de grond te werken en kon de man worden aangehouden.

Andere agenten kwamen ook ter plaatste voor het incident. Zij namen de verdachte over van de agenten en brachten hem naar het politiebureau. De man is daar ingesloten.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GoverntheMente (26-2-2022 om 23:16)
Sommige mensen willen gewoon gearresteerd worden.
Jac (26-2-2022 om 22:38)
Is al aangetoond dat zwaarder straffen een zeer beperkt resultaat heeft. Misschien is die gummiknupper van @Michel zo'n gek idee nog niet. Maar wellicht heeft deze persoon wel psychische problemen en is hij slachtoffer van de kapot bezuinigde geestelijk zorg. Dan is het niet opsluiten of slaan maar behandelen.......
Michel (26-2-2022 om 16:57)
Gewoon even laten voelen hoe zeer een gummiknuppel aanvoelt.
JTG (26-2-2022 om 15:32)
Sluit ik mij bij aan @Jaffa
WTF (26-2-2022 om 13:37)
Wat een kneus met 23jaar nog op een fiets zonder verlichting rijden om 4:00 uur midden in de nacht is allang kinderbedtijd geweest had beter van die centjes zijn rijbewijs kunnen halen
Jaffa (26-2-2022 om 13:24)
Geweld tegen politie en andere beroepen met publieke taken moet op andere wijze aangepakt worden. Momenteel loopt op petities.nl de petitie: "Minimumstraffen bij geweld tegen beroepen met publieke taken". Wij willen dergelijke geweldplegers minimaal vier weken de cel in. Mee eens; steun de petitie.
Cookie-instellingen beheren