Weerbericht:
Vrij veel bewolking, vooral in het westen ook zon
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 8 km

Zwaargewonde bij ongeluk met scooter

Toegevoegd: 26-02-2022, 22.06 uur - Update: 27-02-2022, 09.23 uur
Door: Remi Mesu

HOEDEKENSKERKE - Bij een ongeluk met een scooter is zaterdagavond één persoon zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is per traumahelikopter naar het ziekenhuis gebracht.


Het ongeluk gebeurde rond 20.30 uur op de Molenstraat bij Hoedekenskerke. Door een nog onbekende oorzaak kwam een scooterrijder ten val. Bij het ongeluk raakte één persoon zwaargewond. Naast de politie, brandweer en de ambulancedienst landde ook de traumahelikopter uit Rotterdam bij de plaats van het incident.

Na gecontroleerd te zijn door het ambulancepersoneel en het Mobiel Medisch Team (MMT) is het slachtoffer overgebracht naar de traumahelikopter. Uiteindelijk is de gewonde per helikopter naar het ziekenhuis gebracht. Wat er precies gebeurd is op de Molenstraat, is nog niet bekend. Team Verkeer van de politie doet nog nader onderzoek naar het ongeluk maar duidelijk is wel dat sprake was van een eenzijdig ongeval.

Rond 22.00 uur was dat afgerond en kon de brandweer de weg schoonmaken.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lianne (27-2-2022 om 14:25)
Er is op verschillende plaatsen spoorvorming op deze weg. Rijd al 35 scooter maar deze weg blijft altijd een ding. Vooral als het donker is kun je je moeilijk oriënteren. Het beste is midden op de weg te rijden. Dan heb je er het minste last van. Sterkte aan de betrokkene .
Toon (27-2-2022 om 10:38)
Ik hoop dat alles goed komt met hem. Tis erg donker daar inderdaad.
te donker (27-2-2022 om 06:20)
het lijkt me een goed idee om hier straatlantaarns te plaatsen voor 's nachts
Cookie-instellingen beheren