Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 235 km

Motorrijder lichtgewond na eenzijdig ongeluk Middelburg

Toegevoegd: 26-02-2022, 23.42 uur
De motorrijder hoefde niet naar het ziekenhuis.
De motorrijder hoefde niet naar het ziekenhuis.
© Foto: Remi Mesu
Door: Remi Mesu

MIDDELBURG - Een Middelburgse motorrijder is zaterdag lichtgewond geraakt na een eenzijdig ongeluk in Middelburg. De bestuurder van de motor moest uiteindelijk niet mee met de ambulance naar het ziekenhuis.


Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 13.30 uur op de kruising van de Groenmarkt met de Bachtensteene in Middelburg. Een motorrijder raakte daar door onbekende oorzaak ten val. Zowel de politie als ambulancedienst kwamen voor het incident ter plaatse.

Volgens een woordvoerder van de politie werd de motorrijder in de ambulance nagekeken. Uiteindelijk bleek de man lichte verwondingen te hebben. De Middelburger hoefde niet mee met de ambulance naar het ziekenhuis.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren