Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
60 files van totaal 241 km

Verwaarloosde hond in beslag genomen in Zeeuws-Vlaanderen

Toegevoegd: 26-02-2022, 23.58 uur
Verwaarloosde hond in beslag genomen in Zeeuws-Vlaanderen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

TERNEUZEN - De dierenpolitie heeft vorige week in Zeeuws-Vlaanderen een verwaarloosde hond in beslag genomen. Het dier werd volgens de politie van zorg onthouden en verkeerde in een slechte toestand.


De dierenpolitie bericht op haar Instagrampagina over de inbeslagname. De agenten laten weten dat ze de hond aangetroffen in een fysiek verslechterde toestand. Nadat het dier in beslag was genomen, is de hond overgebracht naar een opslaghouder.

Daar aangekomen kwam een dierenarts langs om het verwaarloosde dier na te kijken. De politie heeft een proces-verbaal opgemaakt tegen de eigenaar van de hond.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram goeree (27-2-2022 om 17:57)
ben het helemaal met Rick eens .zo ga je niet om met welk dier dan ook .een algeheel verbod zou er moeten komen komen voor dit volk
Ewa (27-2-2022 om 16:47)
Inderdaad diep en diep triest, zouden deze eigenaren ook eens een paar weken ISO moeten geven zonder eten&water.
willem (27-2-2022 om 13:33)
zulke personen moet je verbieden welk dier dan ok te mogen houden. verwaarloos hem ook maar een paar jaar. ik kan woest wordeen op personen die een dier niet respecteren en verwaarlozen.
Rick (27-2-2022 om 12:41)
Hoe diep kan een mens zinken........ Ook nu na coronatijd zitten de asielen weer overvol met afgedankte huisdieren. Aangeschaftt door lieden, die niets met huisdieren hebben, omdat men zonodig naar buiten moest blijven kunnen tijdens de lockdown. De mens: een afgrijselijke diersoort! (Gelukkig geldt dit niet voor iedereen; er zijn godzijdank nog enkele goede exemplaren).
Toon (27-2-2022 om 10:34)
Ik ben blij dat de hond weggehaald is uit deze situatie ik hoop dat ie goed terecht komt. En aan het baasje van de hond: waarom?!
joke (27-2-2022 om 09:00)
ze moeten die meneer het zelfde aan doen wat ze met zo een arm dier hebben gedaan , neem dan geen dier als je er niet voor zorgt. ik hoop dat het beestje een goed thuis mag vinden .
Cookie-instellingen beheren