Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Politie zoekt getuigen van inbraak dierenspeciaalzaak Kruiningen

Toegevoegd: 27-02-2022, 12.58 uur
Politie zoekt getuigen van inbraak dierenspeciaalzaak Kruiningen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Remi Mesu

KRUININGEN - De politie is in de nacht van zaterdag op zondag uitgerukt voor een inbraakalarm in Kruiningen. Eenmaal ter plaatse bleek dat er inderdaad sprake was van een inbraak. De politie zoekt nu getuigen.


De politie kwam in actie toen rond 04.30 een inbraakalarm van een dierenspeciaalzaak aan de Weihoek in Kruiningen afging. De politie ging met meerdere eenheden op de alarmering af. Toen de agenten aankwamen, zagen ze dat er inderdaad sprake was van een inbraak.

Bij de braak was er schade ontstaan aan het gebouw. De politie kon in de omgeving niemand aanhouden. De agenten zoeken nu getuigen. Mensen die tussen 04.30 uur en 05.00 uur iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Weihoek, kunnen contact opnemen met de politie via het telefoonnummer 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Timsalabim (28-2-2022 om 11:48)
Probeer mij niet terug te pakken met onzinnige opmerkingen en mij in de hoek van betweter te duwen ok? Ik ga er echt niet minder om reageren hoor, het is gewoon super onzinnig deze oproep tot getuigen, bekijk anders lekker de camera beelden van het tegenovergelegen benzine station ofzo.
Jtg (27-2-2022 om 22:13)
Jatoch @Timsalabim nachtleven was net alle remmen vanaf qua tijdstip zou dit dan zeker wel kunnen dat er iemand iets gezien heeft onderweg van t stappen of de kroeg om de hoek
Kansloos (27-2-2022 om 22:00)
Tim, er zijn ook mensen die werken en vanuit de carpool rond die tijd vertrekken. Wellicht uw onnodige "wijze" opmerkingen zoals bij diversen posts voor u te houden, scheelt een hoop miserie.
Timsalabim (27-2-2022 om 16:28)
Ik denk ook echt dat er mensen zijn rond dat tijdstip bij die dierenwinkel Ja……
Cookie-instellingen beheren