Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brand bij woning Vlissingen bijtijds ontdekt

Toegevoegd: 27-02-2022, 21.14 uur
Brand bij woning Vlissingen bijtijds ontdekt
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een brand bij een woning aan de Noorderbaan in Vlissingen kon zaterdag beperkt blijven dankzij snel ingrijpen. De brandweer hoefde de brand enkel nog na te blussen want bij aankomst was deze al grotendeels uit.


De meldkamer kreeg gisteravond omstreeks 00.35 uur de melding van een woningbrand in een woning aan de Noorderbaan in Vlissingen. Toen de brandweer aanrijdend was, kreeg zij te horen dat de brand woedde in een hoop afval die tegen de gevel van een woning aanlag.

Buurtbewoners hadden zelf al een poging gedaan om de brand te blussen. Hierdoor hoefde de brandweer enkel de brand nog na te blussen. De brandweer heeft nog wel enkele metingen verricht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren