Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 50 km

Vermoedelijke schietpartij in woonwijk Oost-Souburg

Toegevoegd: 27-02-2022, 23.01 uur - Update: 28-02-2022, 01.24 uur
Door: Roland de Jong

OOST-SOUBURG - De politie onderzoekt een mogelijk schietincident in een woonwijk in Oost-Souburg. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt.


De politiemeldkamer werd rond 22.15 uur gebeld met de melding dat er zou zijn geschoten in de Platanenstraat. De politie stelde in de straat een nader onderzoek in. Halverwege de straat hebben agenten een pilon geplaatst over iets dat hier is aangetroffen. Een politiewoordvoerder meldt dat uit een eerste onderzoek is gebleken dat er vermoedelijk is geschoten.

De politie laat weten getuigen te horen en een nader onderzoek in te stellen. "Details over het hoe en wat ontbreken nog. Er is niemand gewond geraakt", zo meldt de politie. De straat was rond 01.15 uur nog altijd afgezet met rood-witlinten. Een forensisch onderzoeker heeft de plaats delict vastgelegd op foto en de straat verder afgezocht naar sporen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren